VÅRE INSTRUKTØRER

Yvonne Desiree Olafsen

Født: 14.04.90

SPORTSLIG LEDER

Desiree er sportslig leder og initiativtaker til klubben. Da hun var 21 år startet hun Fredrikstads første danseklubb, Elite Dance, og har jobbet som instruktør og ildsjel hele veien gjennom mye suksess og hardt arbeid!

Hun begynte selv å danse freestyle som 5 åring, når hun var 8 år begynte hun å konkurrere og gjorde det helt frem til hun var 19 år. Desiree danset i klassen elite, som er Norges høyeste ferdighetsnivå. Hun har også konkurrert i både Europa- og Verdensmesterskap. Hun begynte å undervise dans allerede som 13-åring. 

Desiree brenner for dansen og underviser alt fra nybegynnerkurs til toppdansere på Elite Dance. Hun har blant annet stått bak all suksessen til Norges mestvinnende freestyledanser, Tiril Warem. 

Desiree har gått idrettslinjen på Frederik II. Hun har gått 3 år med jus-studier fra Universitetet i Oslo og hun er trener på Wang Toppidrett i Fredrikstad, ved siden av jobben som daglig leder på Elite Dance. 

Desiree har deltatt på flere aktivitetslederkurs i regi av FRID. Hun har godkjent trener 1 og trener 2 eksamen i freestye/discojazz fra Norges Danseforbund. Hun er nasjonal og internasjonal dommer i både freestyle/discojazz og slowdance. Og nasjonal dommer i IDO-disco og performing arts. Desiree er også godkjent nasjonal Hoveddommer. Hun dømmer nasjonale og internasjonale konkurranser flere ganger årlig og oppdaterer kunnskapen sin gjevnlig gjennom kongresser og kurs i regi av NIF og ND. 

Hovedmålet til Desiree er at danseklubben skal være et godt sted å være for både små og store, hennes verdier er i samsvar med klubbens: godt miljø, god kvalitet og lojalitet!

Hun ønsker alle nye og gamle medlemmer VELKOMMEN TIL ELITE DANCE! 

Mail: elitedance@elitedance.no

 

Emily Renander

Født: 01.05.91

Emily begynte å danse da hun var 3år, hun konkurrerte frem til hun var 22 år. Hun har deltatt i både EM og VM i disco dans. Emily har danset i elite-klassen som er den høyeste ferdighetsklassen man kan oppnå. Hun har vært danseinstruktør siden 2005 og jobbet som instruktør i Elite Dance siden klubbens oppstart i 2011. Nå trener hun klubbens konkurransedanserne.

Emily har trener 1 og trener 2 eksamen i freestyle/discojazz fra Norges Danseforbund. Hun er utdannet nasjonal dommer i freestyle/discojazz og slowdance. Emily er godkjent nasjonal hoveddommer. 

Emily jobber som sykepleier på Sykehuset Østfold Kalnes. 

 

Frøya Eline Bakker

Født: 13.08.95

Frøya startet å danse da hun var 4 år, men begynte først å konkurrere da hun var 12 år, og var aktiv konkurransedanser helt til hun var 21år. Hun danset i nivået champ og deltok i VM i discodans i 2010. 

Frøya underviser både nybegynnere og konkurransedansere på Elite Dance. Hun har vært danseinstruktør siden klubbens oppstart i 2011. 

Ved siden av jobben som danselærer er hun Visual Merchandiser på Weekday og driver med den nye og populære treningsformen "CrossFit". 

Tiril Warem

Født: 17.05.98

Tiril startet å danse da hun var 3 år, hun ga seg som aktiv danser i desember 2017. Tiril er tidenes beste norske freestyledanser. Hun startet tidlig å konkurrere og elsket adrenalinet ved det! Hennes beste prestasjon var da hun vant DKKQ i 2012, dette er den største freestyle konkurransen i verden! Tiril har vært i flere EM og VM finaler og har sølv fra VM 2014 og 2016. Hun ble Norgesmester fra 2013 - 2017. 

Hun begynte å undervise på Elite Dance høsten 2012, hun er trener for nybegynnere og konkurransedansere i alle aldre. 

Tiril har gått Wang Toppirdett i Fredrikstad og fikk vitnemål i 2017, da ble hun kåret til "Årets elev". Nå studerer hun fysioterapi på Høgskolen i Oslo.

Cecilie Reholt

Født: 26.08.97

Cecilie startet å danse freestyle som 5 åring, da hun var 6 år begynte hun å konkurrere og drev med det helt til hun ga seg som 17 åring. Hun danset i nivået elite, som er Norges høyeste ferdighetsnivå. Cecilie har konkurrert i både VM og EM i discodans flere ganger, hvor hun har nådd finaler. Hun har også flere NM-titler.

Cecilie begynte å undervise de minste barna når hun var 15 år gammel. Hun har undervist nybegynner kurs, forsetter kurs og konkurransedansere på Elite Dance, før hun flyttet til Oslo i 2018. Nå hjelper hun til i feriene. 

Cecilie har gått studiespesialisering ved Fredrik II. Hun har studert Sport Management i 2 år ved Norges Idrettshøgskole og studerer nå Siviløkonomi ved BI.

 

 

Benedikte Flandorfer


Født: 24.09.98

Benedikte startet på barnedans da hun var 4 år gammel. Som 8-åring begynte hun å konkurrere i freestyle, noe hun drev med frem til hun var 17 år. Benedikte har blant annet konkurrert i Europamesterskap i disco dans. 

 Som 15-åring begynte Benedikte å undervise dans. Hun har vært instruktør på både nybegynnerkurs, fortsetterkurs og for konkurransedansere. 

 Benedikte har gått studiespesialisering med realfag på Frederik II. Hun studerer nå på handelshøyskolen BI i Oslo for å bli siviløkonom. Da hun var 14 år begynte hun å jobbe på SATSELIXIA. I løpet av disse årene har hun lært mye om ulike former for trening. 

 Benedikte har gjennomført førstegangstjeneste ved forsvarets militærpolitiskole. Her har hun tilegnet seg bred kunnskap og erfaring om blant annet trening og samhandling med andre mennesker. 

 

Amanda Hassing

Født: 19.01.00

Amanda startet å danse da hun var 5 år, og danser aktivt sin siste sesong våren 2019.

Hun danser i klassen elite, som er norges høyeste ferdighetsnivå. Amanda har en rekke NM medaljer og har vunnet konkurransen «Dancer of the year» to ganger i sin aldersklasse.

Amanda startet som instruktør på Elite Dance i 2016. Hun trener både nybegynnere og konkurransedansere! 

Hun har gått på Wang Toppidrett Fredrikstad.

Sara Løken Sandholtet

Født: 20.11.00

Sara er fortsatt aktiv konkurransedanser i klubben. Hun begynte med barnedans da hun var 4 år og startet med freestyle og konkurranser da hun var 8 år.

Sara danser i klassen Elite som er Norges høyeste ferdighetsnivå. Hun har blandt annet flere NM-medaljer og hun vant "Dancer Of The Year" i sin aldersklasse i 2017.

Hun startet å undervise dans i 2017 og trener både nybegynnere, fortsettere og konkurranse - dansere på Elite Dance.

Sara har gått Wang Toppidrett vgs i Fredrikstad og har gjennomført Aktivitetslederkurs for barn i regi av Norges Idrettsforbund.

 

Stine Tauge

Født: 17.11.01

Stine er fortsatt aktiv konkurransedanser. Hun begynte å danse freestyle som 5-åring, og har konkurrert siden hun var 8 år.

Stine danser i klassen Elite, som er Norges høyeste ferdighetsnivå. Hun har flere NM-medaljer og har også vunnet "Dancer of the Year" i sin aldersklasse.

Hun startet å undervise dans i 2017. Hun underviser nybegynnere og fortsetter - dansere og er veldig flink til å få med seg de minste. Hun har også fullført aktivitetslederkurs gjennom FRID. 

Stine går på Wang Toppidrett Fredrikstad.

Madelen Weel Johannesen

Født: 29.06.00

Madelen begynte på barnedans som 3-åring. Da hun var 8 år begynte hun på freestyle, og har konkurrert siden hun var 10 år og er fortsatt aktiv. I dag konkurrerer Madelen i klassen Champ.

Madelen har undervist i barnedans siden 2016. Hun har også gjennomført trener-eksamen i regi av Norges Danselærerforbund, hun har også fullført aktivitetslederkurs gjennom FRID.  Ved siden av dansen studerer Madelen helse- og realfag på Glemmen Videregående skole.

 

Kaja Møller

Født: 28.07.99

Kaja har vært aktiv freestyle konkurransedanser siden hun var 11år, og helt til hun ga seg i en alder av 18 år. Kaja danset freestyle i klassen Champ og Slow i klassen Elite. Hun har også noe erfaring fra Disco. I tillegg til konkurranser i Norge, har hun også deltatt flere ganger på konkurranser i England (DKKQ og Eurodance). Kajas beste danse-prestasjon var da hun danset spot i finalen under NM i 2016.

Kaja har hatt stor glede av dansen igjennom hele sin karriere, og ønsket derfor å fortsette som instruktør etter at hun ga seg. Hun ønsket å forbli en del av gleden og det gode miljøet i klubben.

For Kaja har det beste med dansen vært samholdet og forbildene hun har fått. "Desiree og Emily har alltid vært store forbilder for meg! De har lært meg disiplin, viljekraft og lojalitet. Dansen har lært meg at jeg kan oppnå mine mål, ønsker, og drømmer, bare jeg jobber med riktig fokus mot det. Elite Dance har alltid vært ett godt sted å komme. Miljøet på dansingen har alltid vært inkluderende og godt."

Kaja har Medier og Kommunikasjon ved Glemmen videregående, og mottok vitnemål i 2018. Grunnet hennes kompetanse innen video, foto og grafisk design har hun hjulpet klubben med plakater, diplomer, bilder og dokumentarfilmer som klubben har ønsket. Etter hun mottok vitnemål, har hun jobbet på Sykehuset Østfold Kalnes i tillegg til jobben som instruktør på Elite Dance.

Motto: «Der det er vilje, der er det muligheter» // «Where there´s will, there´s a way» 

 

Ohna Sannerud

Født: 16.02.1998

Ohna startet med dans da hun var 4 år, et par år senere begynte hun å konkurrere i freestyle. Hun konkurrerte i freestyle og slow i mange år og begynte etterhvert også med disco. Samtidig drev hun også med jazz, og i 2013 var hun med som danser i MGP junior, noe hun ser på som et av sine beste danseminner. I 2014 danset hun sitt første VM i Disco Freestyle. Hennes beste prestasjoner er 6. plass i VM i Disco Freestyle 2015 og VM-sølv med formasjonen Sensation høsten 2018.

Som 13-åring begynte hun som assistenttrener på Victory Dance (i Kongsvinger), der hun etterhvert tok over som hovedinstruktør. I 2015 tok hun trenerutdanning og har godkjent eksamen i trener 1. Hun begynte som instruktør på Elite Dance høsten 2018 og underviser i turn og disco.

På videregående gikk hun idrettslinja på Øvrebyen i Kongsvinger og etter det var hun et år i Forsvaret. I Forsvaret jobbet hun som idrettssoldat og hadde som oppgave å planlegge og holde treningsøkter for medsoldater og befal. Nå går hun bachelorstudium i Sykepleie ved Høyskolen i Østfold.

Det hun liker så godt med dansen er at den får henne til å føle seg bedre når ting ellers ikke går like bra. Dans gir mestringsfølelse og glede, og ikke minst blir man kjent med så mange fine personer som liker det samme som deg selv.

Ohna legger stor vekt på at det er viktig å leve i nuet, jobbe mot målene sine og gjøre det en virkelig har lyst til!

Henriette Warem 

Født: 01.06.1994

Henriette begynte å danse da hun var 5år og drev aktivt med konkurranser i 10 år.

Hun danset i ferdighetsklassen champ og fikk gode resultater der. Henriette har vært hovedinstruktør for barnepartier, hip hop og konkurranseparti siden 2012. 

Hun har godkjent trener 1 og trener 2 eksamen i freestyle/discojazz gjennom Norges danselærerforbund. 

Henriette begynte å jobbe på Elite dance høsten 2019. Her har hun alt fra nybegynnerkurs til konkurransedansere. 

Maja Elise Karlsen

Født: 10.05.2002

Maja har danset freestyle på Elite Dance siden klubbens oppstart i 2011.

Maja er fortsatt aktiv danser og har danset i ferdighetsnivå Elite siden 2014. Hun har helt siden det danset flere finaler årlig, blant annet i Norgesmesterskap. Internasjonalt har Maja blitt kvalifisert til å danse VM i disco-gruppe i 2015 og 2016.

Hun går nå på Wang Toppidrett hvor hun trener dans gjennom skolen. Maja er en hardtarbeidende, pliktoppfyllende og positiv jente. 

Maja startet som instruktør på Elite Dance høsten 2019 og er assistent på våre nybegynnerkurs. Hun har fullført aktivitetslederkurs gjennom FRID. 

Veslemøy Munch

Født: 30.01.2002

Veslemøy begynte å danse freestyle som seks åring og har konkurrert aktivt siden.

Hun har danset i Elite, Norges høyeste ferdighetsnivå. I 2017 vant hun tittelen Dancer of the year i sin klasse. Hun har også konkurrert i både EM og VM.

Veslemøy startet som instruktør hos oss høsten 2019 og er assistent på våre nybegynnerkurs. Hun har fullført Aktivitetslederkurs gjennom FRID. 

Veslemøy går på Glemmen vgs. og studerer helse- og realfag på linjen helse-tek.

Sandy Therese Olafsen

Født: 05.10.86

Therese er klubbens naprapat og vårt støtteaparat. Hun gir alle våre medlemmer 30 % på behandling. Ved akutte situasjoner stepper hun alltid inn og hjelper oss med en gang, vi er heldige som har henne.

Sjekk ut hennes hjemmeside:  www.fredrikstad-naprapat.no

For bestilling av time ring Therese på tlf: 995 95 360

Instruktører Elite Dance Våre instruktører tar dere godt i mot på kurs