Kom å dans med oss!

VELKOMMEN TIL EN NY DANSESESONG!

HOS ELITE DANCE

VI TILBYR FLERE

NYBEGYNNERKURS OG KONKURRANSEKURS

OPPSTART UKE 3/4 

ADRESSE: AKTIV CENTER, LISLEBY 

TOMTEVIEN 21, FREDRIKSTAD

PÅMELDING HER

KURSBESKRIVELSE:

 • MINIDANS 4-6ÅR: Lek, bevegelse og rytme til barnehits!. Barna utvikler koordinasjon og motorikk tilpasset deres nivå. Barna får testet flere dansestiler. Vi vektlegger å skape en sosial trygghet for barnet. Dette er et populært kurs med dans og sang hvor vi slipper energien løs!
 • JUNIORFREESTYLE 7-10 ÅR: En energisk danseklasse hvor vi lærer hovedgrunntrinnene i Freestyle. Freestyle er en eksplosiv dansegren. Vi lærer enkle, men fengende bevegelser. Dette partiet passer alle som liker å bevege seg til musikk. Vi fokuserer på mestring, glede og utvikling.  
 • TIKTOK 8-11 ÅR: TikTok trender over hele verde, for både barn, undom og voksne! Dette partiet er så populært at vi har satt opp både mandag og torsdag. Dans tilpasset listemusikk på en teaterisk måte. Vi prøver oss på de trendy TikTok utfordringene og håper vi kan gå viralt! Passer for de som aldri har danset før, men også de som ønsker å lære litt nytt/mer. Her lærer dere koreografier og show. OBS! Man må ikke ha TikTok selv for å delta på dette partiet, vi deler ingen videoer av barn/ungdom på TikTok uten godkjennin av foreldre. 

 • FREESTYLE UNGDOM 11-14ÅR: Har du lyst til å danse, men vet ikke helt hva slags stil du liker? På dette TikTok partiet får du en smak av forskjellige dansestiler. Her lærer du koreografier til hiphop, vouge, jazz, show - inspirert fra TikTok. Vi spiller musikk fra topplistene! Dette passer alle som liker variasjon og det krever ingen forkunnskaper.

  KONKURRANSEPARTI/FORTSETTERKURS

  • STJERNESKUDD: Vi bygger videre på det vi lærer på nybegynnerkurs, krav er at man må ha gått miniumun et nybegynnerkurs. Vi lærer freestyle grunnteknikk. Vi utvikler koordinasjonen og legger stor vekt på mestringsfølelse. Vi lærer litt mer utfordrende koreografier, pirker på grunnleggende freestyleteknikk. Beholder leken i partiet. 
  •  FORTSETTERE/REKRUTTERING/LITT ØVET /MESTER u/13: Vi bygger videre på det vi lærer på nybegynnerkurs, krav er at man må ha gått miniumun et nybegynnerkurs. Vi lærer freestyle grunnteknikk. Vi utvikler koordinasjonen og legger stor vekt på mestringsfølelse. Vi lærer litt mer utfordrende koreografier og får vår egen konkurransedans. En trening består av både spenst, styrke og utholdenhet. I tilegg til dette  balanse, musikkinnlevelse og bevegelighet. Passer for alle som ønsker å konkurrere, mulighet for å trene to dager pr uke (tirsdag & torsdag).

  • MESTER O/13/CHAMP/ELITE: For de som har danset, konkurrert og trent i flere år. Harde treninger som krever disiplin og gode danseferdigheter.