Kom å dans med oss!

VELKOMMEN TIL EN NY DANSESESONG

HOS ELITE DANCE

VI TILBYR FLERE

NYBEGYNNERKURS OG FORSETTERKURS

OPPSTART UKE 36 (NYBEGYNNERKURS) 

ADRESSE: AKTIV CENTER, LISLEBY 

TOMTEVIEN 21, FREDRIKSTAD

PÅMELDING HER

VÅRE NYBEGYNNERKURS:

  • MINIDANS 4-6ÅR: Lek, bevegelse og rytme til barnehits!. Barna utvikler koordinasjon og motorikk tilpasset deres nivå. Barna får testet flere dansestiler. Vi vektlegger å skape en sosial trygghet for barnet. Dette er et populært kurs med dans og sang hvor vi slipper energien løs!
  • JUNIORFREESTYLE 7+ ÅR: En energisk danseklasse hvor vi lærer hovedgrunntrinnene i Freestyle. Freestyle er en eksplosiv dansegren. Vi lærer enkle, men fengende bevegelser. Dette partiet passer alle som liker å bevege seg til musikk. Mestringsfølelsen kommer raskt og her har man også mulighet til å delta i konkurranser hvis man selv ønsker det. 
  • TIKTOK 8+ÅR: En ny og kjempepopulær dansestil over hele verden. Dans tilpasset listemusikk på en teaterisk måte. Vi prøver oss på de trendy TikTok utfordringene! Passer for de som aldri har danset før, men også de som ønsker å lære litt nytt/mer. Her lærer dere koreografier og show. 

  • DANCE MIX 10-15ÅR: Har dU lyst til å danse, men vet ikke helt hva slags stil du liker? På Dance Fusion får du en smak av forskjellige dansestiler. Her lærer du koreografier til showdans, freestyle, hiphop, vouge og slow. Vi spiller musikk fra topplistene! Dance Fusion passer alle som liker variasjon og det krever ingen forkunnskaper. 

VÅRE FORTSETTERKURS:

  • STJERNESKUDD: Vi bygger videre på det vi lærer på nybegynnerkurs, krav er at man må ha gått miniumun et nybegynnerkurs. Vi lærer freestyle grunnteknikk. Vi utvikler koordinasjonen og legger stor vekt på mestringsfølelse. De som deltar på dette kurset har mulighet til å delta på konkurranser/arrangment hvis man ønsker det. Vi lærer litt mer utfordrende koreografier, pirker på grunnleggende freestyleteknikk og får vår egen dans. 

KONKURRANSEPARTI:

  • REKRUTTERING/LITT ØVET /MESTER u/13: For de som ønsker mer enn en trening pr.uke. Her legger vi vekt på konkurransedans og jobber mye med grunnteknikk i Freestyle. En trening består av mye spenst, styrke og utholdenhet. I tilegg til dette  balanse, musikkinnlevelse og bevegelighet. Passer for alle som ønsker å konkurrere.
  • MESTER O/13/CHAMP/ELITE: For de som har danset, konkurrert og trent i flere år. Harde treninger som krever disiplin og gode danseferdigheter.