WORKSHOP MED IRSKE TRENERE

WORKSHOP MED IRSKE TRENERE

Velkommen til workshop med verdens beste freestyle og slowdance trenere!

Torsdag til lørdag, 16-18.februar inviterer vi alle våre konkurransedansere til en workshop kun med fokus på freestyle og slowdance.

Lana Judge og Eilish McCarthy har vært hos oss og undervist mange ganger tidligere. De gir like mye av seg selv hver gang vi får besøk av de og vi sitter igjen med tonnevis av ny motivasjon!

De driver begge sine egne danseskoler i Irland og dømmer alltid de største og mest prestisjefulle dansefestivalene i Storbritannia. I tillegg har de dansere som hevder seg i verdenstoppen år etter år. Derfor har de også denne gang med seg en danser hver som skal assistere de og bidra til enda større inspirasjon!

Syesha er 14år og har allerede vunnet alt som kan vinnes innenfor freestyle og slow, hun reiser sammen med Lana også denne gang.

Danielle er 17år og har kvalifisert seg til flere finaler i Storbritannia gjennom mange år, hun reiser for første gang til Norge sammen med Eilish!

Vi er skikkelig heldige som får æren av å ha disse flotte damene og trenerne på besøk, de har blitt gode venner av oss, og ønsker våre dansere og danseklubb all lykke og hell, det gjenspeiles i deres undervisning.

Treningene er åpne for alle nivåer og alle aldre. Vi serverer lunsj på lørdag.

Eller her

 

En norsk trener er til stede hele helgen for å hjelpe med oversetting hvis det skulle være nødvendig. Denne workshopen anbefaler vi på det sterkeste å delta på, det bidrar til masse mestring, danseglede, nye utfordringer og ikke minst sosiale sammensetninger. Velkommen! Se link til egen påmelding i Spond

18.01.2023 12:01