KICK OFF

KICK OFF

Sommer kick off 2023

18-20.august arrangerer vi årets sommer-camp! Et skikkelig kick off for å sette i gang en ny dansesesong! Tre dager med dans og kos Våre venner fra Irland, Lisa & Eilish, kommer for å undervise slow og freestyle. Disse damene er to av de mest anerkjente og mest suksessfulle danselærerne innenfor disse dansegrenene i verden, så dette vil dere ikke gå glipp av. I tillegg har de begge med seg en assistent hver, to dansere som er av de aller beste for å gi oss enda mer inspirasjon! De underviser både klassetrening og privattimer. Treningene er delt opp i u/14år og o/14år.

Helgen starter med «Team building» felles for alle sammen med Desiree, etterfulgt av akrobatikk med Ann Marthe hos Base Acro som vi digger! Alle treningene foregår i våre lokaler på Activ Centeret og treningene er åpne for alle dansere i Norges Danseforbund, velkommen skal alle være

Det blir servert felles lunsj lørdag og søndag. I tillegg setter vi frem litt frukt og nøtter disse dagene.

Lørdag kl 18:00 arrangerer vi grillparty på Vikane for alle dansere med familie, mer info kommer! Gleder oss til ny dansesesong og håper DU er klar for å kicke i gang med denne innholdsrike helgen. 

14.08.2023 15:03