Juleshow Avlyses

Juleshow Avlyses

Styret av Elite Dance, i tråd med sportslig leder, har besluttet å avlyse årets juleshow.

 

Siste uke med dansekurs i år, er i uke 50. Veldig hyggelig om dere pynter dere i juleklær eller kler dere ut som nisser denne uken. Vi kjøper inn pepperkaker og sørger for julestemning på alle kurs.

 

Vi starter opp igjen med nye dansekurs i uke 3 & 4.

 

For de av dere som ønsker nye utfordringer, inviterer vi dere til å starte på vårt nye satsningsparti «STJERNESKUDD». Dette partiet starter opp torsdag 21.januar kl 17:00-18:00 og klubbens sportslige leder, Yvonne Desiree Olafsen, vil være en av dansepedagogene på dette partiet. Her kommer vi til å gå innom alt fra TikTok, freestyle, slowdans, ballett og god grunnleggende teknikktrening. Partiet har begrenset antall plasser, da vi ikke ønsker for mange dansere per trener. Vær derfor tidlig ute med påmelding. Kontakt oss pr mail på elitedance@elitedance.no om dette er noe du har lyst til å prøve. 

 

Ellers er dere hjertelig velkommen til å fortsette på partiet dere har gått på i høst, vi endrer koreografier og danser hver sesong.

 

Følg oss gjerne på Instagram @elitedance1 og lik vår offisielle Facebook-side @Elitedance

 

Vi ønsker dere alle en riktig god jul & et godt nytt danseår! Vi takker for all støtte i året som snart er over. Ta vare på hverandre J

30.11.2020 12:55