VÅRE INSTRUKTØRER

Yvonne Desiree Olafsen

Født: 14.04.90

SPORTSLIG & DAGLIG LEDER

Desiree er sportslig leder, fungerende daglig leder og initiativtaker til klubben. Da hun var 21 år startet hun Fredrikstads første danseklubb, Elite Dance, og har jobbet som hovedtrener, daglig leder og ildsjel hele veien gjennom mye suksess og hardt arbeid!

Hun begynte selv å danse freestyle som 5 åring, fra hun var 8-19 år konkurrerte hun aktivt. Desiree danset på elitenivå og har konkurrert i flere internasjonale mesterskap. Blant annet EM 2007, hvor hun tok en sterk 6.plass. 

Desiree begynte å undervise dans allerede som 13-åring.  Hun brenner for dansen og underviser alt fra nybegynnerkurs til toppdansere på Elite Dance. Hun har blant annet stått bak all suksessen og samarbeid til Norges mestvinnende freestyledanser, Tiril Warem. I tillegg til å ha trent opp flere Norgesmestere hvert år siden 2013. 

I 2020 fikk Desiree tillitten av Norges Danseforbund og ansvaret for elite-danserne i Norge, det regnes som uofisiellt landslag i freestyle, bestående av de 30 beste danserne i landet. 

Desiree har gått idrettslinjen på Frederik II. Hun har gått 3 år med jus-studier fra Universitetet i Oslo, årsstudium i idrett fra Norges Idretts Høyskole og hun er trener på Wang Toppidrett i Fredrikstad, ved siden av jobben som daglig leder på Elite Dance. 

Desiree har bestått trener 1, trener 2 og trener 3 eksamen i freestye og disco fra Norges Danseforbund. Hun er nasjonal og internasjonal dommer i både freestyle/discojazz, slowdance og IDO-disco, i tillegg til nasjonal dommer i jazz, moderne, show og hiphop. Hun er også Hoveddommer og kurslærer hvor hun lærer opp nye og håpefulle dansetrenere i regi av Norges Danseforbund.

Desiree dømmer nasjonale og internasjonale konkurranser flere ganger årlig og oppdaterer kunnskapen sin gjevnlig gjennom kongresser og kurs i regi av NIF, ND og FRID. 

Hovedmålet til Desiree er at danseklubben skal være et godt sted å være for både små og store, hennes verdier er i samsvar med klubbens: godt miljø, god kvalitet og lojalitet!

Hun ønsker alle nye og gamle medlemmer VELKOMMEN TIL ELITE DANCE! 

Mail: elitedance@elitedance.no

 

Emily Renander

Født: 01.05.91

Emily begynte å danse da hun var 3år, hun konkurrerte frem til hun var 22 år. Hun har deltatt i både EM og VM i disco dans. Emily har danset i elite-klassen som er den høyeste ferdighetsklassen man kan oppnå. Hun har vært danseinstruktør siden 2005 og jobbet som instruktør i Elite Dance siden klubbens oppstart i 2011. Nå trener hun klubbens konkurransedanserne.

Emily har trener 1 og trener 2 eksamen i freestyle/discojazz fra Norges Danseforbund. Hun er utdannet nasjonal dommer i freestyle/discojazz og slowdance. Emily er godkjent nasjonal hoveddommer. 

Emily jobber som sykepleier på Sykehuset Østfold Kalnes. 

 

Frøya Eline Bakker

Født: 13.08.95

Frøya startet å danse da hun var 4 år, men begynte først å konkurrere da hun var 12 år, og var aktiv konkurransedanser helt til hun var 21år. Hun danset i nivået champ og deltok i VM i discodans i 2010. 

Frøya underviser både nybegynnere og konkurransedansere på Elite Dance. Hun har vært danseinstruktør siden klubbens oppstart i 2011 og har tonnevis med erfaring som dansepedagog. 

Frøya har bestått Trener1 i freestyle og disco gjennom Norges danseforbund. 

Ved siden av jobben som danselærer er hun Visual Merchandiser på HM og driver med den nye og populære treningsformen "CrossFit". 

Tiril Warem

Født: 17.05.98

Tiril startet å danse da hun var 3 år, hun ga seg som aktiv danser i desember 2017. Tiril er tidenes beste norske freestyledanser. Hun startet tidlig å konkurrere og elsket adrenalinet ved det! Hennes beste prestasjon var da hun vant DKKQ i 2012, dette er den største freestyle konkurransen i verden! Tiril har vært i flere EM og VM finaler og har sølv fra VM 2014 og 2016. Hun ble Norgesmester fra 2013 - 2017. Hun fikk "Folkets pris" under Dance Awards 2017, en stor ære etter en lang og fin dansekarriere. 

Tiril begynte å undervise på Elite Dance høsten 2012, hun er trener for nybegynnere og konkurransedansere i alle aldre. Hun har siden hun var liten vært assistent for Desiree, når de har reist i inn og utland for å undervise/trene. 

Tiril har gått Wang Toppirdett i Fredrikstad og fikk vitnemål i 2017, da ble hun kåret til "Årets elev". Nå jobber Tiril som fysioterapeut, hun ble ferdig med utdanningen i 2021. 

Stine Tauge

Født: 17.11.01

Stine begynte å danse freestyle som 5-åring, og har konkurrerte fra hun  var 8-19.år. 

Stine danset i klassen Elite, som er Norges høyeste ferdighetsnivå. Hun har flere NM-medaljer og har også vunnet "Dancer of the Year" i sin aldersklasse. Hun var en av landets beste freestyledansere. 

Hun startet å undervise dans i 2017. Hun underviser konkurransedansere på alle nivåer og aldre og er veldig flink til å få med seg de minste. Hun har også fullført aktivitetslederkurs gjennom FRID og bestått Trener1 i freestyle og disco i regi av ND. 

Stine har gått på Wang Toppidrett Fredrikstad. Og studerer nå for å bli fysiotereapeut på Met i Oslo. 

Madelen Weel Johannesen

Født: 29.06.00

Madelen begynte på barnedans som 3-åring. Da hun var 8 år begynte hun på freestyle, og konkurrerte fra hun var 10år. 

Madelen har undervist barnedans siden 2016. Hun har gjennomført trener-eksamen i regi av Norges Danselærerforbund, hun har også fullført aktivitetslederkurs gjennom FRID.  Ved siden av dansen studerte Madelen helse- og realfag på Glemmen Videregående skole.

Nå er Madelen ferdig utdannet sykepleier. 

Mille Matilde Røsæg

Født 23.07.02

Mille begynte å danse og konkurrere da hun var 10 år gammel. Før det hadde hun turnet i mange år. Mille ga seg som konkurransedanser da hun var 20år. Hun danset på elitenivå og var da en av landets beste dansere, hun er tidligere norgesmester og fikk tittelen Årets Danser i freestyle og slow i 2016. I tillegg har hun danset VM i small group. Hun har også deltatt i flere store mesterskap internasjonalt. Desiree har aldri opplevd en danser med så god spenst, eksplosivitet og bevegelighet i en og samme kropp! 

Mille har gjennomført skole gang ved WANG Toppidrett Fredrikstad. Nå jobber hun på barneskole og toppidrettt, hvor hun satser på friidrett. Hun har fått tildelt stipend for å studere og trene/konkurrere i USA høsten 2022. 

Mille har undervist på Elite Dance siden 2017. Hun har alt fra nybegynnerkurs til konkurransepartier. Hennes beste egenskaper som instruktør er at hun er pedagogisk og engasjert. 

Mari Håkonsen

Født: 04.11.1997

Mari har danset siden hun var to år og begynte å konkurrere i freestyle og slow da hun var ti. Hun er fremdeles aktiv konkurransedanser i champ-klassen og et stort forbilde i danseklubben vår. 

Hun har jobbet som instruktør for barne- og ungdomspartier siden 2011, og har også undervist konkurransedansere. Mari har bestått Trener1 eksamen i freestyle og disco i regi av ND. Hun jobber som grunnskolelærer og er klassekontakt for 4.trinn på Lisleby. 

Mathea-Fabienne Englund Aslaksen

Født 06.03.2004

Mathea-Fabienne har danset og konkurrert siden hun var 14 år. Før det drev hun med turn i 12 år. Hun er fortsatt en aktiv danser og konkurrerer på elitenivå.

Mathea-Fabienne har mange finaleplasser fra blant annet fra NM og Dancer of the year. Hun jobber hardt for å nå målene sine og elsker å danse og konkurrere.

Hun begynte som instruktør på Elite Dance i 2021 og hun sier selv at hun elsker å undervise og inspirere andre.

Mathea-Fabienne går toppidrett på St.Olav videregående skole. Høsten 2021 tok hun trener 1 eksamen gjennom Norges Danseforbund. Hun har også godkjent Aktivitetslederkurs. 

Julie Christine Stømer 

Født: 20.10.2004

Julie startet å danse da hun var 5 år og har danset konkurransedans siden hun var 9 år. Hun er fortsatt aktiv danser og konkurrerer på elitenivå. Julie har vært i flere store finaler nasjonalt. Hennes beste egenskaper innenfor dansen er det tekniske og elegangte. 

Julie tok trener 1 eksamen i regi av Norges Dansefrobund høsten 2021, hun har også godkjent aktivitetslederkurs.

Hun har undervist på Elite Dance siden 2020. Nå går hun på Wang Toppidrett i Fredrikstad.

Ine Sofie Langaker Olafsen

Født: 03.11.2003

Ine begynte å danse da hun var 3 år. Startet å konkurrere freestyle da hun var 8 år og er fortsatt aktiv konkurransedanser. Hun konkurrerer på Champ-nivå. Ine kan vise til flere finaleplasser i store mesterskap. Internasjonalt har hun blitt kvalifisert til å danse VM i disco small group i 2016.

I 2021 startet hun å undervise barnedans på Elite Dance. Samme år gjennomførte hun også trener1-eksamen i regi av Norges Danseforbund. Ved siden av dansen studerer hun realfag på Frederik II videregående skole. Ine er alltid positiv og ekstremt engasjert i jobben hun legger ned. 

Nadine Åneby Carlsen

Født: 02.01.2005

Assistent-trener

Nadine startet å danse da hun var 5 år og er fortsatt en aktiv konkurransedanser. Hun konkurrerer i elitenivå og er en av landets beste freestyledansere. Nadine har blitt norgesmester over 10 ganger og ble kåret til Årets Danser i 2019. Samme året tok hun en sølv-medalje i disco EM i Italia.

Nadine elsker å danse og konkurrere fordi det gir mestringsfølelse! Hun har i flere år hjulpet Desiree med å undervise barn og ungdom i inn og utland når de har reist rundt for å trene/konkurrere. Nå er hun assistent for de minste på Elite Dance. 

Nadine går på Wang Toppidrett i Fredrikstad, hun har også gått på Wang Ung Fredrikstad. Høsten 2021 tok Nadine trener 1 eksamen i regi av Norges Danseforbund, hun har også godkjent Aktivitetslærerkurs.

Oline Vorsaa Winther Ødegård

Født : 21.04.2006

Assistent-trener

Oline begynte på barnedans som 3-åring og har konkurrert siden hun var 7 år gammel. I dag danser Oline i klassen Elite, som er Norges høyeste ferdighetsnivå.

Oline har hatt flere gullmedaljer og pallplasseringer, og har titlene ÅREST DANSER 2016 i freestyle i klassen mester og ÅRESTS DANSER 2017 i slow i klassen champ. Oline brenner for dansen og dansegleden, og er veldig engasjert.

Oline begynte å undervise på Elite Dance høsten 2021. Hun elsker å lære bort grunnleggende dansetrinn til nye fremtidige stjerner. Hun har bestått Trener1 eksamen i freestyle og disco i regi av ND. 

Elina Antonie Henriksen

Født: 06.06.2006

Elina har danset på Elite Dance siden hun var 9 år gammel og er fortsatt aktiv danser på mester-nivå. Elina sin største presentasjon, var vinner i slow mester under DANCER OF THE YEAR 2021. Hun brenner for dansegleden og er engasjert i å lære bort grunnleggende dans til nye stjerner.

Elina går på vgs, og er en jente som er opptatt av å ha det fine miljøet også på dansearenaen.

Elina begynte og konkurrere tidlig i sin karriere og er nå klar for å dele sin kunnskap videre. Hun har godkjent Trener1 eksamen i freestyle og disco i regi av ND. 

Sandy Therese Olafsen

Født: 05.10.86

Therese er klubbens naprapat og vårt støtteaparat. Hun gir alle våre medlemmer 30 % på behandling. Ved akutte situasjoner stepper hun alltid inn og hjelper oss med en gang, vi er heldige som har henne.

Sjekk ut hennes hjemmeside:  www.fredrikstad-naprapat.no

For bestilling av time ring Therese på tlf: 995 95 360

Instruktører Elite Dance Våre instruktører tar dere godt i mot på kurs